Website laten maken in Amersfoort

Screencapture kattenbarbermandy nl 2024 01 12 10 16 10
Device frame
Screencapture raadhuys eu 2024 01 12 10 16 33
Device frame
Ontdek de revolutie: Weg met WordPress, Hallo Snelheid!

Ben je het zat om te worstelen met WordPress? Verlang je naar een website die snel, responsive en stijlvol is? Zoek niet verder. Hier introduceren we een moderne oplossing die je website-ervaring zal transformeren. 

 • Snel technische hulp

  Constante technische ondersteuning en bewaking om operationele problemen snel op te lossen en downtime te minimaliseren. We maken gebruik van de nieuwste technieken, waaronder AI, om u de meest efficiënte en effectieve service te bieden.

 • Performance

  Krijg meer bezoekers door een snelle een website, webshop of applicatie. Door een snelle site voorkom je dat bezoekers vroegtijdig wegklikken en loop je dus geen sales mis. Daarnaast zorgt een snelle site automatisch dat je hoger scoort in de zoekmachines!
 • Veiligheid

  We maken dagelijks een back-up van al je data. Hierdoor heb je in noodgevallen altijd een herstelpunt bij de hand. Verder zijn alle websites voorzien van een SSL certificaat en zorgen we ervoor dat alle systemen up-to-date zijn.

Direct een prijs weten?

Projecten

Wat maak ik?

Ontdek de voordelen!

Wij bieden snelheid, vindbaarheid op Google, geen poespas en een laag instap tarief. Ontdek hoe wij je website naar een hoger niveau kunnen tillen.
 • Snelheid

  De websites en afbeeldingen laden razendsnel, waardoor je bezoekers niet hoeven te wachten. Een snelle website zorgt voor een betere gebruikerservaring.

 • Vindbaarheid

  Je website wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat je gemakkelijk gevonden kunt worden op Google. Een betere vindbaarheid betekent meer verkeer naar je website.
 • Geen poespas

  Hier houden we dingen eenvoudig en duidelijk. Geen onnodige functies of complexe interfaces. Gewoon een website die doet wat het moet doen.
 • Laag instap tarief

  Ik bied een laag instaptarief, zodat iedereen een professionele website kan hebben. Een betaalbare website hoeft niet te betekenen dat er wordt ingeleverd op kwaliteit.

Enthousiast geworden?

robn. is een eenmanszaak gespecialiseerd in het leveren van snelle, betaalbare en geavanceerde websites. Ga snel online met een website die past bij elk budget en maak gebruik van de nieuwste technieken zoals AI om je onderneming naar een hoger niveau te tillen.

Robin van der Ploeg

Met meer dan tien jaar ervaring in webdesign, ben ik gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte digitale oplossingen die aansluiten bij de specifieke werkwijze van mijn klanten. Mijn passie ligt in het helpen van kleine bedrijven om online te gedijen door webapplicaties te maken die er niet alleen geweldig uitzien, maar ook uitzonderlijk presteren.


stuur mij een appje
bel 033 2022 163
mail hallo @robn.nl 

 • Contact

 • Na ons contact

  Wat wil je bereiken met je website en wat is je budget?
 • Offerte

  Samen met een online voorbeeld stuur ik jou een prijsindicatie.

Veel gestelde vragen

 • Waarom is ons platform beter dan Wordpress?

  Ik bied een eenvoudigere, snellere en meer intuïtieve gebruikerservaring dan Wordpress. Je hoeft je geen zorgen te maken over updates, beveiliging of technische problemen. Ik zorg voor alles, zodat jij je kunt concentreren op het runnen van je bedrijf.
 • Waarom zou ik als kleine ondernemer in Amersfoort voor jullie kiezen?

  Als lokale ondernemer begrijp ik de unieke uitdagingen en kansen van het runnen van een bedrijf in Amersfoort. Ik kan je helpen een website te bouwen die echt aansluit bij je lokale klanten en je bedrijf helpt groeien.
 • Bieden jullie op maat gemaakte oplossingen om bedrijfsprocessen te stroomlijnen?

  Ja, ik bied op maat gemaakte oplossingen die specifiek zijn ontworpen om je bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Ik werk nauw met je samen om je bedrijfsbehoeften te begrijpen en een website te ontwerpen die deze behoeften ondersteunt.
 • Hoe kan AI helpen bij het verbeteren van mijn website?

  Mijn AI-gestuurde tools kunnen je helpen bij het genereren van hoogwaardige content, het optimaliseren van je SEO en het personaliseren van de gebruikerservaring op je website. Dit kan leiden tot betere betrokkenheid, hogere conversieratio's en uiteindelijk meer omzet voor je bedrijf.
 • Wat kan ik verwachten qua persoonlijk contact tijdens en na het bouwen van de website?

  Ik geloof in het opbouwen van sterke relaties met mijn klanten. Tijdens het bouwproces houd ik je op de hoogte van de voortgang en neem ik de tijd om je feedback en suggesties te horen. Na de lancering blijf ik beschikbaar voor ondersteuning en updates om ervoor te zorgen dat je website blijft voldoen aan de behoeften van je bedrijf.