Wat kost het om een website te laten maken?

Ben je van plan om een nieuwe website te laten ontwikkelen? Bij het selecteren van een geschikte webontwikkelaar komen ongetwijfeld verschillende vragen naar boven. Het is belangrijk dat je niet alleen een functionele website krijgt, maar ook een ondersteunende partner die je helpt met al je vragen.

Aspecten zoals kwaliteit, een persoonlijke connectie, toegankelijkheid, betrouwbaarheid en eerder voltooide projecten zullen waarschijnlijk een rol spelen in je beslissing. Bovendien is het budget een belangrijke factor; je bent op zoek naar een kosten-effectieve oplossing. En dit is precies waar we ons op richten in dit overzicht.

F450acd3 c919 44c7 9df8 727c3d4160c8

Wat kost een website normaal?

De prijzen voor het laten bouwen van een website kunnen variëren van €250 tot €40.000, of zelfs meer. Er is geen vaststaand antwoord, omdat de uiteindelijke kosten afhankelijk zijn van jouw specifieke keuzes qua budget, ontwerp, ontwikkeling, functionaliteiten, mate van maatwerk en de gekozen webdesigner. Hier is een overzicht van mogelijke kosten:

Zelf een website maken met een online websitebouwer of een standaard sjabloon: €250 - €750

Een website laten ontwikkelen gebaseerd op een standaard sjabloon: €750 - €2.500

Een op maat gemaakte website laten ontwikkelen door een professioneel webbureau: €5.000 - €40.000, of mogelijk meer.

Wat kost een website hier?

Onze op maat gemaakte websites zijn ontworpen om aan al je behoeften te voldoen. Of je nu een eenvoudige blog of een volledig functionele e-commerce site nodig hebt, we hebben de tools en expertise om je te helpen slagen. Start vandaag nog met het bouwen van je online aanwezigheid!

Bij mij krijg je een prachtige, functionele website zonder gedoe. Je kunt je eigen teksten aanpassen, je krijgt een inbegrepen domeinnaam, hulp bij Google Business en een gratis SSL certificaat. Start nu en ontdek de voordelen!
Emoji cloud SVG Emoji sun SVG
+2 gratis maandenEmoji Gift PNG

€150,- per maand

€125 per maand

€150,- per maand

Perfect voor beginners
 • ✓
  Je eigen teksten aanpassen
 • ✓
  Domeinnaam inbegrepen
 • ✓
  Hulp bij Google Business
 • ✓
  Gratis SSL certificaat

Ideeën

Ontdek inspirerende ideeën voor jouw eigen online startpunt.

 • Screencapture inkomensverklaringondernemer nl 2024 01 12 11 59 30
 • Screencapture kattenbarbermandy nl 2024 01 12 10 16 10
 • Screencapture comprifalt nl 2024 01 12 10 16 49
 • Screencapture antiekbunschoten nl 2024 01 12 10 22 14
 • Voor elk vakgebied

  Elke branche heeft zijn eigen unieke behoeften. Samen kijken we naar wat het beste past bij jouw doelgroep en op welke manier je deze het beste kan bereiken.

 • Altijd goed vindbaar en responsive

  Een responsive website is tegenwoordig essentieel. Jouw website werkt perfect op mobiel, tablet en TV, waardoor je altijd goed vindbaar bent.

Op Maat Gemaakte Websites

Op Maat Gemaakte Websites Bij ons bedrijf richten we ons zowel op het ontwikkelen van standaard websites als op maat gemaakte websites en webapplicaties. Een op maat gemaakte website vereist meer dan een standaard ontwerp. Daarom is de prijs ook verschillend. Een op maat gemaakte website wordt helemaal aangepast aan jouw behoeften. Het ontwikkelen van specifieke functionaliteiten vraagt meer tijd en expertise. De prijzen voor een op maat gemaakte website beginnen bij €5.995,-. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de functionaliteiten die je nodig hebt. We bespreken samen wat echt essentieel is voor jouw project.

Enthousiast geworden?

robn. is een eenmanszaak gespecialiseerd in het leveren van snelle, betaalbare en geavanceerde websites. Ga snel online met een website die past bij elk budget en maak gebruik van de nieuwste technieken zoals AI om je onderneming naar een hoger niveau te tillen.

Robin van der Ploeg

Met meer dan tien jaar ervaring in webdesign, ben ik gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte digitale oplossingen die aansluiten bij de specifieke werkwijze van mijn klanten. Mijn passie ligt in het helpen van kleine bedrijven om online te gedijen door webapplicaties te maken die er niet alleen geweldig uitzien, maar ook uitzonderlijk presteren.


stuur mij een appje
bel 033 2022 163
mail hallo @robn.nl