LinkedIn Fotografie

Ik ga met jou op zoek naar de perfecte locatie, in of rond je bedrijf. Hierdoor creëren we samen het perfecte beeld dat past bij wat jij wilt uitstralen.

Zakelijke LinkedIn Foto Amersfoort

Een eerste indruk maak je maar één keer en daar is je profielfoto op LinkedIn een belangrijk onderdeel van. De eerste belangrijke stap om jezelf te presenteren is daar aandacht aan besteden! Wanneer je kijkt naar de statistieken van LinkedIn zie je dat profielen met een foto 21 keer vaker worden bekeken dan profielen zonder foto, daarnaast ontvangen ze 36 keer meer berichten! Mensen hebben nu eenmaal graag een gezicht bij je naam en vormen direct al een beeld van je, zonder maar een woord te hebben gewisseld.
Emoji cloud SVG Emoji sun SVG

€ 50 p.p.

€ p.p.

exclusief BTW.
 • ✓
  Fotografie op locatie
 • ✓
  van 1 tot 1000 werknemers
 • ✓
  Drie knappe foto's
 • ✓
  Ontvang grote resoluties

Kosten LinkedIn fotografie

Het maken van een goede LinkedIn fotograaf hoeft niet zo veel te kosten. Ik kom graag bij je langs op locatie en maak dan voor €50,- per persoon een te gekke LinkedIn foto. Voor een LinkedIn foto in Amersfoort worden géén reiskosten gerekend. Bij grotere afstanden wordt €0,25 per kilometer gerekend.

Wat klanten zeggen...

Een foto zegt meer dan 1000 woorden, maar een review ook ofzo.
"Robin is een betrouwbare fotograaf, waarbij afspraken worden nagekomen. Hij kan zich goed inleven in de klant waardoor de foto's worden zoals gewenst. Daarbij voegt hij creativiteit bij om verassende foto's te maken die passend zijn bij het doel van de klant. De kwaliteit en de snelheid van de oplevering van de foto's zijn uitmuntend."
José Van Laar, iPublications
"Wij hebben Robin al meerdere keren ingeschakeld voor fotografie. Robin is een professional met een creatief oog. Natuurlijk beheerst hij de technische kant, maar als persoon weet hij de mensen die moeten worden gefotografeerd op hun gemak te stellen. Met als resultaat natuurgetrouwe portretfoto’s. Daarnaast weet hij diverse producten, groot en klein, altijd op ’n prachtige wijze vast te leggen; perfect voor brochures, websites, e.d. Kortom, een goede keus als je bijzondere en fraaie foto’s zoekt, die toch net even anders zijn dan bij de meeste andere fotografen. "
Willem van der Ploeg, Vierkeer B.v.